Ga naar hoofdinhoud

Behandelingen & prijzen

Professionele behandelingen met kwaliteitsproducten.

Een losse behandeling, bijvoorbeeld voor ontharing, of een verzorgende gezichtsbehandeling? Onderstaand vind je alle behandelingen.

Losse behandelingen

Basis behandeling

Reinigen, scrub/peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, massage, masker en dagcrème.

€ 51,50
Wimperlifting€ 47,00
Wimperlifting incl. wimpers verven€ 52,00
Wenkbrauwen epileren€ 10,00
Wenkbrauwen epileren & verven€ 18,00
Wimpers of wenkbrauwen verven€ 10,00
Wimpers & wenkbrauwen verven€ 18,00
Wimpers & wenkbrauwen verven en epileren€ 25,00

Harsen

Bovenlip of kin€ 10,00
Bovenlip & kin€ 18,00
Bovenlip, kin & wenkbrouwen€ 25,00
Wangen€ 12,50
Borst€ 30,00
Buik€ 30,00
Borst & buik€ 55,00
Schouders€ 25,00
Rug€ 30,00
Schouders & rug€ 50,00
Onder- of bovenarmen€ 20,00
Onder- & bovenarmen€ 35,00
Onder- of bovenbenen€ 22,00
Onder- & bovenbenen€ 40,00
Oksels€ 15,00
Bikinilijn€ 15,00

Pedicure en manicure

Cosmetische voetbehandeling€ 28,50
Manicure behandeling€ 30,00

Micro Dermabrasie

Verwijdert dode huidcellen
Egaliseert en maakt de huid gladder
Verfijnt en reinigt verstopte poriën
Werkt tegen pigmentvlekken
Goed bij anti-acné
Verbetert de bloedcirculatie
Stimuleert de werking van fibroblasten

Gezicht€ 107,50
Gezicht en hals€ 132,50

Huidprobleem oplossende behandelingen

Clephar Hydra lift Phase 1

Deze behandeling herstelt de vochtbalans van de huid. De huid krijgt een heerlijke hydratatieboost. De vochtreserves worden aangevuld en de huidcellen worden gestimuleerd om meer collageen en elastinevezels aan te maken.

€ 60,00

Clephar A.C.E. Treatment

Deze behandeling is opgebouwd uit drie vitamines.

– Vitamine A(retinol): stimuleert de celvernieuwing.
– Vitamine C: herstelt de huid.
– Vitamine E (ronacare AP ): biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Deze vitamine boost met twee maskers en pure vitamine A in een maximale dosis laat uw vermoeide huid herleven.

€ 70,00

Clephar Anti-Pollution

Een unieke samenstelling om actief de huid te beschermen, te vitaliseren en actief de huid te laten stralen. De focus van Anti-Pollution:
– Opfrissen van de huid
– Huidbescherming tegen pollu-aging opbouwen
– Beschermen tegen irritaties en verminderen van reeds aanwezige
– Verminderen van zichtbare eerste verouderingsverschijnselen
– Vermindering roodheden
– Versterkt de barrierefunctie van de huid
– Verhindert schade door pollutie

€ 70,00

Clephar  Lotus Treatment

Lotus is het symbool van zuiverheid. Dit is een hydraterende, verzachtende en regenerende behandeling. Ideaal om er snel en blijvend mooi uit te zien.

€ 70,00

Clephar Essential

Een huidherstellende behandeling voor de meest gevoelige en allergische huidtypes. Verlaagt de gevoelsheidsdrempel. Essential is voor een minimale irritatie vrij van: parabenen, minerale oliën, parfum en kleurstoffen

€ 70,00

Clephar Hydra Power Lift Phase2

Deze behandeling geeft een intensieve hydratatie, verstevigt de vezels en de hydra lift werkt onmiddellijk en zichtbaar liftend. Deze behandeling geeft een energieboost voor de cellen, verfrist de huidstructuur en vermindert de rimpels.

€ 82,50

Clephar Collagen Anti-Aging

Een intensief hydraterende en stimulerende behandeling. Door het speciale collageenvliesmasker verbetert de elasticiteit en de spankracht van de huid. Rimpervorming vermindert  en huidirritaties nemen af.

€ 82,50

Clephar Scinnovation

Intensieve anti-aging behandeling. Deze energieboost op basis van gestabiliseerde vitamine A en C is gehuld in een heerlijke welness behandeling en tilt anti-aging naar een hoger niveau. Deze behandeling maakt de huid zijde zacht en licht de teint op.

€ 92,00

Clephar Alpha firming treatment

Deze behandeling verstevigd de huid en creeert een instant glow. Het verbetert de vocht balans, vermindert zichtbare eerste lijntjes en geeft een snel en intensief resultaat.

€ 92,00

Clephar Performance Elasto Lift

Huidverbetering zonder medische ingreep! Deze sterk liftende, hydraterende behandeling zorgt ervoor dat er nieuwe cellen worden aangemaakt en dat de  volume in de huid wordt hersteld. Dit is een  high-tech liftende behandeling. Deze werkt op de elasticiteit van de huid met meteen een liftend resultaat.

€ 92,00

Clephar  Influxions Platium

Een high-tech liftende behandeling. Influxions is een samenspel van anti-rimpel, liftende eigenschappen en beschermende bestanddelen die de huid versterken en rimpelvorming voor komen.

€ 92,00

Clephar X-Cellence

Dit is een zeer sterk huidverbeterende stamcel behandeling op basis van caviaar. Uitzonderlijk hoog gedoseerde anti-aging verzorging op basis van stamcellen die lijntjes doen vervagen. De huid lift en egaliseert.   Een unieke stamcelcomplex van 4 stamcellen die onze huidstamcellen laten herleven.  Verdubbelt het productievermogen van onze huidstamcellen.

€ 125,00

Huidverbeterende behandelingen

Clephar Oil Control Treatment

Zuiverende ontstekingswerende en verzachtende behandeling voor de vette en onreine probleem huid. Een complex van verzachtende en ontsmettende actieve stoffen vermindert reactionele acne. Ontstekkingen worden doeltreffend afgeremd.

Oil Control Phase 1

Voor milde acne

€ 60,00
Oil Control Phase 2

Voor gemiddelde acne

€ 65,00
Oil Control Phase 3

Voor zware acne

€ 70,00

Dermaxpert Kerato behandeling

Zeer hoog en geconcentreerde en uit diverse producten samengestelde Kerato behandeling is hydraterend en exfolierend. Een overproduktie van keratine die de haarfollikels blokkeert en kleine bultjes veroorzaakt. De Kerato behandeling bevat hydraterende activa zoals Hyaluronzuur, Melkzuur en een zeer hoge dosis Ureum die de huid exfolieert en hydrateert.

€ 75,00

Clephar Derma+

Extreem voedende behandeling voor de zeer droge tot atopische (beschadigde)huid. Dit is een bijzondere behandeling omdat er bijna geen water bij wordt gebruikt. Deze behandeling heeft als doel bescherming en actief DNA herstel.

€ 70,00

Clephar  B-White

Deze behandeling werkt huid oplichtend, pigmentvlekken verwijderen en gaat hyperpigmentatie tegen. Door het vitamine C masker krijgt de huid een extra oppepper.

€ 70,00

Clephar  AHA Glycolic

Energiegevende behandeling voor en doffe,vermoeide huid met sterke verhoorning. AHA Glycolic verdunt de verdikte, bovenste huidlagen. De huid wordt frisser,zachter en egaler.

€ 72,50

Dermaxpert Anti-Couperose behandeling

De anti-couperose behandeling kalmeert de huid en zorgt ervoor dat roodheden verminderen en de bloedvaatjes verdwijnen. De behandeling versterkt de huid.  De behandeling is speciaal geformuleerd om op korte termijn de huid merkbaar te verbeteren en bevat de allernieuwste werkstoffen.

€ 78,50

Dermaxpert  Rosacea  behandeling

Zeer hoog geconcentreerde en uit diverse producten samengestelde Anti-Rosacea behandeling is irritatiewerend. De huid is ontstoken, het lijkt wat op acne maar is het niet. Het komt vooral voor op de wangen, neus en kin en verergert bij de bloodstelling aan de zon, alcohol en bepaalde voeding .  Doel is de huid te kalmeren, het bacterieel evenwicht te herstellen en de ontsteking weg te nemen. Dit lukt met de ontsmettende en verzachtende activa.

€ 80,00